Har du brug for en entreprenør nær Herning og Viborg?

En opgave kan ofte være svær og uoverskuelig. En erfaren entreprenør kan hjælpe dig med at strukturere dine behov, komme med en plan og udføre den til ug.

Områder vi bl.a. kan hjælpe med

Vores entreprenører har mange års erfaring med et hav af forskellige opgaver. Nedenfor kan du se, hvilke slags opgaver vi typisk bliver kaldt ud til:

Entreprenør Herning, Viborg og Karup

Maskiner og ekspertise til alle entreprenøropgaver

Vi har både maskineriet og den ekspertise der skal til, for at udføre et perfekt stykke entreprenørarbejde. Hvis dit problem ikke er på listen, gør det skam ikke noget. Du skal blot ringe eller skrive til os, så finder vi en løsning som er til at betale.

Mange års erfaring i branchen

Simon Philbert havde 7 års erfaring hos en anden virksomhed, inden han tog chancen og startede Philbert Entreprise. Simon så en masse muligheder for at levere billigere og mere effektive opgaver for private og erhverv, hvilket har ledt dem til hvor de er idag. Philbert Entreprise består idag af 12 erfarne og dygtige ansatte, og hvilke udgør et særdeles stærkt team.

Lokal entreprenør i Karup, mellem Herning og Viborg

På grund af vores centrale placering får vi mange henvendelser fra bl.a. Herning, Viborg og andre omkringlæggende byer. Så hører du til i nærheden, vil vi hurtigst muligt kunne begynde vores samarbejde.

Har du brug for assistance andetsteds, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig.
Ring blot til 22 39 19 64 eller benyt vores kontaktformular, så finder vi en løsning.

Må vi give et bud på din næste opgave?

Giv en beskrivelse i kontaktformularen,
eller kontakt os på 22 39 19 64.

Vi ser frem til at kunne hjælpe!

Navn / Firmanavn

E-mail

Projekt beskrivelse