Overvejer du at få lavet et haveanlæg?

I takt med at produkterne bliver billigere, er der flere og flere danskere som investerer i haveanlæg til deres bolig. Nu lyder et haveanlæg måske ikke som en investering, men det kan det sagtens være. Hvis du en dag ønsker at sælge din bolig, vil haveanlægget uden tvivl trække værdien af ejendommen som helhed op – et haveanlæg er mere end blot guf for øjnene.

Både til private og erhverv
Vi er dog realistiske her hos Philbert Enterprise, for vi ved godt at de fleste haveanlæg bliver lagt, fordi det er pænere end alternativet – en græsplæne eller fliser så langt øjet rækker.

Haveanlæg i omkringliggende byer – bla. Herning og Viborg

Så hvad end der er tale om et nyt haveanlæg hos det lokale Borgerservicecenter eller i din private have, skal vi nok finde på en prisvenlig løsning, som gør begge parter glade.
Vi har igennem mange år hjulpet både privat- og erhvervskunder med deres haveanlæg, og fra vores udgangspunkt i Karup, mellem Herning og Viborg, kan vi hurtigt køre ud til dig og få en dialog om dit projekt.

Forvandl din have til andet end blot end græsplæne

I stedet for blot at have en kedelig græsplæne som leder hen til hoveddøren; ville det så ikke se bedre ud med en flot have, som er dekoreret med skulpturer, små træer og blomster? I de rigtige hænder kan et haveanlæg fuldstændigt forvandle ejendommen – og så kan det være både sjovt og hyggeligt at gå og pusle om anlægget når det er færdigt.

Vi er fyldt med gode ideer og erfaring
Måske har du set et fantastisk haveanlæg, som du godt kunne tænke dig selv at have. Vi har rigtig mange gode koncepter og ideer til, hvordan et haveanlæg skal laves, men hvis du har personlige ønsker og krav, kommer de selvfølgelig med i det færdige produkt.

“Overvejer I nyt haveanlæg? Lad mig give jer nogle gode inputs inden I starter.”

Må vi give et bud på din næste opgave?

Giv en beskrivelse i kontaktformularen,
eller kontakt os på 22 39 19 64.

Vi ser frem til at kunne hjælpe!

Navn / Firmanavn

E-mail

Projekt beskrivelse