Få professionel indblanding

Jordarbejde er en større proces, som i de fleste tilfælde kræver professionel indblanding. For det første fordi man ikke bare kan tage ned i Silvan og leje en gravemaskine, og fordi det ofte kræver tilladelser og lignende for overhovedet at gå i gang med større projekter.

Mange års erfaring med jordarbejde
Her hos Philbert Entreprise har vi mange års erfaring med jordarbejde og tungt maskineri. Vi har gennem årene været på utallige jordarbejde-opgaver, både for private og erhverv. Det har givet os en ekspertise når det kommer til at finde prisvenlige og effektive løsninger.

Keep it simple
Vi holder det altid så simpelt som muligt – med det mener vi at vi ikke ser nogen grund til at gøre problemet mere kompliceret end det egentligt er. Hos os vil du aldrig opleve skjulte gebyrer og lignende. Vi sætter os sammen med dig og tager en lang snak om, hvad der skal laves, hvordan vi gør det, og hvor meget det vil koste – det bliver ikke nemmere og mere gennemsigtigt.

Jordarbejde i omkringliggende byer – bl.a. Viborg og Herning

På grund af vores placering i byen Karup, har vi nemt ved at komme til opgaver i de omkringliggende byer. Silkeborg, Herning og Viborg er de byer, hvor størstedelen af vores opgaver kommer fra. Hvis du gerne vil have jordarbejde udført af en virksomhed, som virkelig kender lokalområdet, skal du bare ringe til os på 22 39 19 64.

Landsdækkende
Vi udfører også opgaver i andre byer og regioner – ring idag og fortæl os om hvad der skal laves, så finder vi sammen en løsning, som gavner begge parter.

“Jeg står klar med råd og vejledning omkring dit næste projekt! Lad mig endelig høre fra dig.”

Må vi give et bud på din næste opgave?

Giv en beskrivelse i kontaktformularen,
eller kontakt os på 22 39 19 64.

Vi ser frem til at kunne hjælpe!

Navn / Firmanavn

E-mail

Projekt beskrivelse