Fleksibel maskinudlejning i bl.a. Viborg, Herning og Karup

Kigger du nettet igennem efter billig maskinudlejning? Hvis du står med en stor opgave, som kræver tungt maskineri, skal du blot læse med her.

Mange maskiner at vælge imellem
Som entreprisevirksomhed har vi rigtig mange områder at dække. Vi har fra starten af valgt at investere i ordentlig maskineri, som kan klare alle udfordringer for os. Derfor er vi også sikre på, at vi har den helt rigtige maskine til dig.

Hvad end du skal bruge en maskine til jordarbejde, kloakarbejde, støbearbejde, renovering af skovveje og markveje, anlæg af parkeringspladser eller noget helt andet, har vi en del at vælge imellem.

Inden du vælger maskinudlejningl tager vi en snak med dig omkring din opgave, og hvordan du vil løse den. Ofte kan vi komme med gode råd og vejledning til, hvordan du bedst griber opgaven an.

Maskinudlejning til overkommelig pris

Da maskinerne er ejet af os, kan du være sikker på at få en god pris. Mange virksomheder
vælger at tilbyde maskinudlejning til utrolige beløb, som mange ikke har råd til. Her hos Philbert Entreprise har vi ingen problemer med at udleje køretøjer billigt, da vi stoler på, at vores kunder vil passe godt på dem.

Kig forbi vores virksomhed eller ring til os, så giver vi dig en pris på den maskine du gerne vil leje. Vi hører til i Karup, som ligger mellem Herning, Silkeborg og Viborg.

“Vores maskinpark er altid toptunet!
Kontakt mig, og vi finder sammen den rette maskine til dig.”

Må vi give et bud på din næste opgave?

Giv en beskrivelse i kontaktformularen,
eller kontakt os på 22 39 19 64.

Vi ser frem til at kunne hjælpe!

Navn / Firmanavn

E-mail

Projekt beskrivelse