Den nødvendige ekspertise til dit støbearbejde

Støbearbejde er ikke noget man lige laver hen over eftermiddagen. Det er en lang og svær procedure, der mest af alt kræver en god plan og knowhow. Hvis du står med et problem inden for støbearbejde som du gerne vil have fikset, er det en god idé at tage fat i professionelle. Selv hvis du agter at udføre arbejdet selv, er en konsulent på sidelinjen værd at overveje – det kan i sidste ende spare dig for frustrationer, penge og vigtigst af alt – tid.

Hvad skal støbes?
Både som privat og i erhvervslivet er der altid noget som kan støbes – enten for at forbedre eller reparere noget som allerede er på ejendommen, eller i form af en udbygning.

I stedet for selv at ligge og kæmpe med fliser i bidende kulde eller bagende sol, kan vi give dig en hånd med. Vi kan både levere en helt flad og blank overflade, eller fliser, hvis det er dét du ønsker.

Få et holdbart produkt

Måske er du virksomhedsejer, og din fabrik har set bedre dage. Holdbarheden af et industrigulv kommer meget an på, hvilke materialer og metoder der er brugt. Vi har gennem tiden hjulpet mange i erhvervslivet med støbearbejde, og vi vil også meget gerne hjælpe dig.

Vi udfører støbearbejde i hele Danmark

Til trods for vi har vores udgangspunkt i Karup mellem Herning og Viborg, hjælper vi kunder i hele Danmark.
Har du brug for hjælp til dit næste projekt, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.
Vi dækker bredt, og arbejder en del i vores nærområde Viborg og Herning, nær Karup.

“Vi er specialister i støbearbejde!
Lad mig endelig byde ind med gode råd omkring dit næste projekt.”

Må vi give et bud på din næste opgave?

Giv en beskrivelse i kontaktformularen,
eller kontakt os på 22 39 19 64.

Vi ser frem til at kunne hjælpe!

Navn / Firmanavn

E-mail

Projekt beskrivelse