Autoriseret kloakmester

Philbert Entreprise ApS udfører alle former for kloakeringsopgaver for erhverv, private og offentlige bygherrer i hele det midtjyske område omkring Herning, Karup og Viborg.

En velfungerende kloak

Klimaforandringerne belaster kloaknettet som aldrig før, og de store regnmængder kræver langt større afløbskapacitet og nytænkning, og som autoriseret kloakmester tilbyder Philbert Entreprise ApS både etablering og renovering af vandledninger og kloakering.

KONTAKT OS

Vi aflaster kloaksystemet

For at øge afløbskapaciteten laver vi bl.a. separat kloakering og etablerer dræn og faskiner, som kan opsamle regnvand og lede det direkte ned i jorden. Dermed aflastes kloaksystemet ved kraftig regn, og du sparer evt. udgiften til at koble afløbet til kloakken.

Vi har mange års erfaring som kloakmester og rykker altid hurtigt ud, hvis kloakken er tilstoppet eller kloakeringen kræver en større renovering.

Driller din kloak? – ring til Philbert Entreprise!

Ingen kloakeringsopgave er for stor og ingen opgave er for lille og fra vores udgangspunkt i Karup, kan vi hurtigt rykke ud til de omkringliggende byer ved Karup, Viborg og Herning.

Kontakt os uforpligtende og hør hvordan vi hjælpe med at forbedre kloakeringen i dit hus.

KONTAKT OS

Simon Philbert

Direktør, Philbert Entreprise