Kloakarbejde

Vi tager årligt ud til rigtig mange danskere – både private og virksomheder, som kæmper med en forstoppet kloak. Vi tager også gerne ud til dig!

Er der problemer?

Hvis du er træt af at stå med svupperen hver dag for at få afløbet til at virke, er det nok kloakken den er gal med. Ring derfor til os i dag, så kommer vi forbi og kigger på problemet. Ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille og fra vores udgangspunkt i Karup, kan vi hurtigt rykke ud til de omkringliggende byer ved Viborg og Herning.

 

…vi klarer alle opgaver

Kloakarbejde i Herning, Viborg og Karup

Flere forskellige grunde til en drilsk kloak

Der kan være flere grunde til at kloakken har brug for hjælp. Inden vi overhovedet går i gang er det vigtigt altid at finde årsagen til problemet. Til tider kan en spuling ikke klare hele opgaven, og en slamsuger skal sættes ind. Det hele kommer som sagt an på, hvad problemet er. En spuling kan være med til at skabe den helt rigtige gennemstrømning i kloakken, men alt efter hvor stoppet den er, vil der måske være brug for at suge først

Kontaktperson
Skal vi rykke ud? Kontakt Aksel i formularen nedenfor, på telefon 23 82 97 84 eller kloak@philbert-entreprise.dk

Aksel har mange års erfaring indenfor kloakarbejde, og er ansvarlig for denne afdeling. Vi arbejder bl.a. i Herning, Viborg og Karup.

Aksel Jørgensen, Kloak ansvarlig

Lad Aksel give et bud på din næste opgave.

Giv en beskrivelse i kontaktformularen,
eller kontakt Aksel direkte på 23 82 97 84.

Vi ser frem til at kunne hjælpe!

Navn / Firmanavn

E-mail

Projekt beskrivelse