Herning • Viborg • Karup

Jord- og betonarbejde

Mange års erfaring med jordarbejde, betonarbejde og tungt maskineri har givet os den rette ekspertise til at løse dit projekt.

Jord og gravearbejde

Med vores moderne maskinpark kan vi klare både store og små jord-opgaver for erhverv, private og offentlige bygherrer.

Vi udfører alle typer af jordarbejde i det midtjyske område omkring Karup, Viborg og Herning. 

Jordarbejde - simpelt

Vi holder det altid så simpelt som muligt. Vi sætter os sammen med dig og tager en snak om, hvad der skal laves, hvordan vi gør det, og hvor meget det vil koste.

Flotte haveanlæg

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring indenfor alle typer haveanlæg, og vi har både maskinerne og ekspertisen til at anlægge haver med æstetik og sans for detaljen.

Jordarbejde

Få et tilbud på din opgave

Vi bygger for privat- og erhvervskunder og vil gerne høre om dit projekt.
Kontakt mig på 22 39 19 64 eller udfyld felterne nedenfor.

Effektivt jordarbejde

I forbindelse med jordarbejde hjælper vi gerne med at indhente eventuelle tilladelser og udfører naturligvis både gravearbejde, udlægning af stabilgrus og bortkørsel. Det kan bl.a. dreje sig om afrømning af jord for kommende byggegrunde og veje, korrekt håndtering og bortskaffelse af forurenet jord og overskudsjord, udgravninger til veje og stier samt etablering af nye kloakanlæg med separate spilde- og regnvandsledninger.

Stor ekspertise med jordarbejde

Vi har mange års erfaring med jordarbejde og tungt maskineri og har gennem årene været på utallige jordarbejde-opgaver. Det har givet os den rette ekspertise, så vi altid kan levere prisvenligt og effektivt jordarbejde.

Hos Philbert Entreprise ApS holder vi det altid så simpelt som muligt. Vi sætter os sammen med dig og tager en snak om, hvad der skal laves, hvordan vi gør det, og hvor meget det vil koste. På den måde kan du altid føle dig helt tryg igennem hele processen og undgå ubehagelige overraskelser i forbindelse med jordarbejdet.

Hvis du gerne vil have udført dit jordarbejde af et firma med ekspertise og stort lokalkendskab så kontakt os og få en uforpligtende snak om dit jordarbejde.

Betonarbejde der skaber holdbare resultater

Philbert Entreprise er din pålidelige partner når du skal bruge professionelt jord- og betonarbejde. Vores erfarne håndværkere er specialiserede i skræddersyede løsninger til både private og kommercielle projekter. Med vores ekspertise inden for betonarbejde kan vi levere alt fra fundamentstøbning til gulvbelægning og vægkonstruktion. Vores fokus er på kvalitet og holdbarhed ved brug af de bedste materialer og teknikker. Som eksperter inden for jord- og betonarbejde samarbejder vi tæt med vores kunder for at opfylde deres behov og visioner.

Kontakt os i dag for skræddersyede løsninger inden for betonarbejde og jord- og betonarbejde af højeste standard.