Flotte haveanlæg

Philbert Entreprise ApS udfører alle typer haveanlæg. Vi er placeret centralt i Karup mellem Viborg og Herning og dækker hele det midtjyske område. Vi anlægger både mindre haveanlæg for private samt større haveanlæg for virksomheder og offentlige institutioner.

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring indenfor alle typer haveanlæg, og vi har både maskinerne og ekspertisen til at anlægge haver med æstetik og sans for detaljen.

I forbindelse med haveanlæg udfører vi naturligvis også belægningsopgaver og etablering af græsplæner.

KONTAKT OS

Hjælp og vejledning til nyt haveanlæg

Et nyt haveanlæg kan ofte være en uoverskuelig opgave, så vi hjælper naturligvis også gerne med råd og vejledning i forbindelse med etableringen af en ny have.

Philbert Entreprise ApS blev grundlagt af Simon Philbert i 2011 og har siden udført utallige haveanlæg for private og erhverv. Philbert Entreprise består i dag af 12 erfarne medarbejdere, som hver dag knokler for at levere flotte haveanlæg til kunder i Karup, Viborg og Herning.

Vores store erfaring og ekspertise sikrer altid en optimering af hele haveprojektet, tidsplanen og budgettet, så bygherren opnår det bedste resultat og samtidigt minimerer anlægs- og driftsomkostningerne.

Kontakt os uforpligtende og få en snak om jeres haveanlæg.

KONTAKT OS